Företaget

 

LK ilmakuva

Professionell på skyltar och parkeringslösningar - ända sedan 1972

 

Laatukilpi Oy är specialiserad på tillverkning av trafikmärken ända sedan år 1972. Vår kunskap grundar sig på lång och mångsidig erfarenhet men också på modern produktionsutrustning och en önskan att producera endast högklassiga produkter för våra kunder.

Förutom trafikmärken tillverkar och säljer Laatukilpi också olika trafikstyrnings- och trafiksäkerhetsprodukter, såsom bommar, staket och andra avstängningsmaterial. Produktsortimentet innehåller också alla typer av informationsskyltar och speciella skyltar.

Laatukilpi erbjuder också helhetsomtaffande parkeringslösningar till sina kunder. Vårt sortiment består av parkeringsautomater, Comet-betalapparater och handdatorer som är utformade för parkeringsövervakning. Laatukilpi har planerat och underhållt parkeringsplatser i över 40 år på ett professionellt sätt och sköter också om montering och underhåll.

Den nyaste produktkategorin i Laatukilpis sortiment är underhållsfria produkter för varierande utomhusmiljöer. De flesta produkterna är tillverkade i pulverlackat aluminium och uppbyggda enligt ett modulsystem, som är flexibelt och kan byggas enligt kunders önskemål och tillgängligt utrymme.

Laatukilpis verksamhet omfattar också en metallverkstad, som tillverkar olika stålkonstruktioner t.ex. för järnvägar och industrier. Den moderna maskinparken samt den yrkeskunniga personalen tillsammans med ett brett, professionellt nätverk möjliggör en tillverkning av olika slags produkter enligt våra kunders önskemål.

För mer information, vänligen kontakta vår kundbetjäning: