HUOLTOVAPAAT KADUNKALUSTEET

Laatukilven kadunkalusteet ovat muotoilultaan ajattomia, kestävärakenteisia sekä räätälöitävissä asiakkaan ja ympäristön tarpeisiin soveltuviksi. Kalusteiden rakenteet ovat valmistettu pääsääntöisesti tukevasta RAL-sävyyn maalatusta alumiiniprofiilista, joten pinta on kestävä ja helposti puhdistettava. Kattavasta valikoimastamme löytyvät pyöräkatokset ja -telineet, varastot, jätekatokset, terassi- ja pysäköintialueen aidat sekä monet muut tuotteet ulkotilojen kalustamiseen.

Kysy lisää kadunkalusteista:

pasi

Perttu Pasi

Myyntipäällikkö

 

WEBbussipysakki

BUSSIkatokset

Muotoilultaan ajattomat Laatukilven suojakatokset valmistetaan tukevasta alumiiniprofiilista
ja iskunkestävästä lasista. Kattavasta valikoimasta löytyvät suojakatokset muun muassa
linja-autopysäkeille, pysäköintilippuautomaateille, tupakointipaikoille sekä sisäänkäynneille.
Moduulirakenteiset tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti yhdistämällä esimerkiksi sisäänkäyntikatos sekä pyöräkatos yhdeksi kokonaisuudeksi.

WEBpyorateline

PYÖRÄTELINEET

Laatukilpi toimittaa ratkaisut pyörien säilyttämiseen. Moduulirakenteen ansiosta pyörätelineet ovat helposti räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi ja ne voidaan toimittaa joko yksi- tai kaksipuolisina. Pyörätelineen yhden moduulin leveys on 2,5 metriä.

Lisätietoa tuotteista esitteessä.

BIKE 1-PUOLEINEN BIM-OBJEKTI

BIKE 2-PUOLEINEN BIM-OBJEKTI

RAMBO 1-PUOLEINEN BIM-OBJEKTI

RAMBO 2-PUOLEINEN BIM-OBJEKTI

 

PYORAKATOS3

 PYÖRÄKATOKSET

Moduulirakenteen ansiosta pyöräkatokset ovat helposti räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi ja ne voidaan toimittaa joko yksi- tai kaksipuolisina. Designiltaan selkeälinjaisen pyöräkatoksen leveyttä voidaan kasvattaa kahden metrin paloissa, joissa jokaisessa on viisi pyöräpaikkaa. 

Lisätietoa tuotteista esitteessä.

YMER (1-puoleinen)  BIM-OBJEKTI

YMER dubbel-katos BIM-OBJEKTI

TELLUS-PYÖRÄSUOJA BIM-OBJEKTI

 

WEBvarasto

VARASTOT JA JÄTEKATOKSET

Tukevasta alumiiniprofiilista valmistetut varastot ja jätekatokset ovat helposti räätälöitävissä asiakkaan ja ympäristön tarpeisiin soveltuviksi. Mieleisen kokonaisuuden voi yhdistää standardivärivaihtoehdoilla tai halutuilla RAL-sävyillä maalattuna. Varastot ja katokset voidaan varustaa valaistuksella ja tarvittaessa esimerkiksi opastauluilla. 

Lisätietoa tuotteista esitteessä.

THEBE-KATOS BIM-OBJEKTI

 FUNKIS-JÄTESUOJA BIM-OBJEKTI

TELLUS 30 -JÄTESUOJA BIM-OBJEKTI

 

WEBaita

TERASSI- JA PYSÄKÖINTIALUEIDEN AIDAT

Laatukilven kattavasta valikoimasta löytyvät myös terassialueiden ja pysäköintialueiden aidat. Tukevarakenteiset ja selkeälinjaiset aidat valmistetaan korkealaatuisesta alumiiniprofiilista,
joka voidaan maalata asiakkaan omalla RAL-sävyllä. Terassiaitoihin on mahdollista saada kankaasta valmistettu banderolli, jonka väri on valittavissa. Moduulirakenteen ansiosta aidat on helppo kasata ja täydentää tarpeen vaatiessa lisämoduuleilla, joiden leveydet vaihtelevat metristä kahteen metriin ja korkeudet 0,9 metristä 1,6 metriin.

aitaESITE

TERASSIAITA MODUULIT

PYSÄKÖINTIALUEEN AITA 
BIM-OBJEKTI                   

 

WEBmuut

PENKIT, PÖYDÄT JA MUUT TUOTTEET

Valikoimaan kuuluvat tukevarakenteiset penkit ja pöydät valmistetaan pulverimaalatusta alumiiniprofiilista, jota on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Pöytätaso ja istuinosa on mahdollista päällystää puujäljitelmäpinnoitteella. Materiaalinsa ansiosta ulkokalusteet ovat laadukkaita, kestäviä ja huoltovapaita.

Laatukilpi tarjoaa myös muita tuotteita julkisiin tiloihin, kuten infotauluja, kellopylväitä, roskakoreja ja tuhkakuppeja. 

Lisätietoa tuotteista esitteessä.

VENTUS PYÖRÄNPUMPPU
BIM-OBJEKTI

AERO PYÖRÄNPUMPPU 
bim-objekti