Utemiljö

Tuotteet Pyorakatos2

Cykelparkering

Laatukilpi marknadsför olika underhållsfria cykelställen och -skydd. Tack vare ett modulsystem är cykelställena och -skyddena lätta att byggas enligt våra kunders önskemål. Både cykelställena och -skyddena kan levereras antingen som ensidiga eller dubbelsidiga.

Presentationvideo

Varasto2

Förråd och miljöhus

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av olika förråd och miljöhus. Förråd/miljöstationer byggs i moduler och kan tack vare detta kombineras i en mängd olika varianter och storlekar.

Presentationvideo

Suojakatos2

Väderskydd

Laatukilpis väderskydd är tillverkade i underhållsfritt och lättskött aluminium i kombination med härdat glas.

Presentationvideo

Penkki2

Bänkar och bord

Bänkar och bord är  tillverkade av aluminium. Sitsytorna består av aluminiumprofiler som belagts med träliknande foliering. Tack vare materialet är Laatukilpis utemöbler väderbeständiga och underhållsfria.

Terassiaita2

staket

Laatukilpis utemiljösortiment omfattar också restaurang- och parkeringsstaket. Staketen tillverkas av pulverlackerade aluminiumprofiler vilket innebär att de inte påverkas av väder och vind. Lätta att hålla rena och enkla att komplettera.

infotaulu2

ÖVRIGT

Vi erbjuder också andra underhållsfria produkter för utomhusmiljöer, t.ex. informationstavlor, papperskorgar, askkoppar, osv.

För mer information kontakta: