CALE + PARKEON = FLOWBIRD

Laatukilvellä on kymmenien vuosien kokemus Cale-pysäköintilippuautomaattien maahantuojana. Vuonna 2018 Cale yhdisti voimansa Parkeonin kanssa ja yhdistymisen yhteydessä uudeksi nimeksi tuli Flowbird. Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa.  Yrityksen tuote- ja palvelurosteriin kuuluvat pysäköinti, julkinen liikenne ja muut urbaanit liikkumisen muodot. 

 

FLOWBIRD PYSÄKÖINTILIPPUAUTOMAATIT JA -SOVELLUKSET

Laatukilpi tuo maahan, asentaa ja huoltaa laadukkaat Flowbird-pysäköintilippuautomaatit. Tuoteperhe koostuu turvallisista ja uudenaikaisista maksuautomaateista sekä WebOffice -sovelluksesta, jolla voidaan hallita automaatteja etäkäyttöisesti ja nähdä reaaliaikaisia myyntiraportteja. Uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet paperiton pysäköintiratkaisu Flowbird Permit ja pysäköinninhallintajärjestelmä Flowbird GO, joiden lisäksi myös lippuautomaatteja saa paperittomina. 

  

Kysy lisää pysäköintiratkaisuista:

Sampsa Siitonen 2

Siitonen Sampsa

Myyntipäällikkö, Pysäköintiratkaisut

FLOWBIRD PERMIT

Flowbird Permit on turvallinen verkossa toimiva pysäköintiratkaisu, joka yksinkertaistaa erilaisten pysäköintilupien hallinnoinnin. Erilaisia käyttökohteita voivat olla esimerkiksi työntekijöiden-, vierailijoiden- ja asuntoyhtiöiden pysäköintiluvat. Paperiton pysäköintilupa on edullisempi ylläpitää ja se on ympäristöystävällinen. Sähköisessä järjestelmässä tiedot ovat aina ajan tasalla. Sovellus on käyttäjäystävällinen. Asiakasportaalin kautta asiakas pääsee hallitsemaan omia tietojaan, kuten vaihtamaan ajoneuvotietoja. Flowbird Permit toimii saumattomasti Flowbird GO -pysäköinninhallintajärjestelmän kanssa. Väliaikaisen pysäköinnin ja luvanvaraisen pysäköinnin yhdistäminen käy helposti, kun käytössä on nämä molemmat ohjelmat.

 

 

FLOWBIRD GO

Flowbird GO on paperiton ja puomiton pysäköinninhallintajärjestelmä, joka hyödyntää automaattista rekisterikilven tunnistusta. Pysäköinti alkaa automaattisesti heti, kun ajoneuvo saapuu pysäköintialueelle tai -halliin ja loppuu, kun sieltä poistutaan. Asiakas saa laitteelleen tai laitteilleen, esimerkiksi matkapuhelimeen tai tietokoneeseen, kaiken tarvitsemansa tiedon pysäköinneistään. Maksun voi suorittaa turvallisesti matkapuhelimella, pysäköintiautomaattiin, 48 h sisällä suoritettavana sähköisenä laskuna tai parerilaskulla.  Flowbird GO toimii saumattomasti Flowbird Permit -pysäköintiratkaisun kanssa. Väliaikaisen pysäköinnin ja luvanvaraisen pysäköinnin yhdistäminen käy helposti, kun käytössä ovat molemmat ohjelmat.

 

 

 

"Laatukilpi - jotta 
pysäköinti voi olla 
helppoa."