Tuotteisto

Liikenteenohjaus

liikenteenohjaus

Valmistamme ja myymme korkeatasoisia liikenteenohjaukseen ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita vuosien ammattitaidolla. Valikoimistamme löytyy liikenneviraston hyväksymät sekä CE-merkityt liikennemerkit, -opasteet, ohjaus- ja sulkulaitteet sekä pystytystarvikkeet.

LUE LISÄÄ

Pysakointi tuotteet

pysäköinti

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia pysäköintiratkaisuja ja rakennamme pysäköintialueita ympäri Suomen avaimet käteen -periaatteella. Myymme, asennamme ja huollamme pysäköintilippuautomaatteja, pysäköinnin valvontaan suunniteltuja kämmentietokoneita sekä helppokäyttöisiä Comet -pysäköinnin maksulaitteita.

LUE LISÄÄ

Pyorakatos tuotteet

kadunkalusteet

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy myös laadukkaat ja huoltovapaat kadunkalusteet. Tukevasta alumiiniprofiilista valmistetut tuotteet voidaan maalata asiakkaan haluamalla RAL-sävyllä ja räätälöidä asiakaan ja ympäristön tarpeisiin soveltuviksi.

LUE LISÄÄ

Opasteet opas info kauhava

opasteet

Tuotevalikoimamme kattaa koko opastamisen kirjon pienistä ovikylteistä suuriin ulko-opasteisiin. Valmistamme opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

LUE LISÄÄ

Konepaja tuotteet

konepajatoiminta

Valmistamme konepajallamme erilaisia teräsrakenteita vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Nykyaikaiset tuotantolaitteet yhdistettynä laajaan osaajien verkostoon mahdollistavat monipuolisten osakokonaisuuksien valmistamisen asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

LUE LISÄÄ