Kadunkalusteet

Tuotteet Pyorakatos2

pyörätelineet ja -katokset

Laatukilpi toimittaa kaikenlaiset ratkaisut pyörien säilyttämiseen. Modulirakenteensa ansiosta pyörätelineet ja -katokset ovat helposti räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi ja ne voidaan toimittaa joko 1- tai 2-puoleisina.  

Esittelyvideo

Varasto2

varastot ja jätekatokset

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia varasto- sekä katosratkaisuja. Tuotteet valmistetaan tukevasta alumiiniprofiilista ja moduulirakenteensa ansiosta ne ovat helposti räätälöitävissä asiakkaan sekä ympäristön tarpeisiin soveltuviksi. 

Esittelyvideo

Suojakatos2

suojakatokset

Muotoilultaan ajattomat Laatukilven suojakatokset valmistetaan tukevasta alumiiniprofiilista ja iskunkestävästä lasista.

Esittelyvideo

Penkki2

penkit ja pöydät

Tukevarakenteiset penkit ja pöydät valmistetaan pulverimaalatusta alumiiniprofiilista. Pöytätaso ja istuinosa on mahdollista päällystää puujäljitelmä -pinnoitteella. Materiaalinsa ansiosta ulkokalusteet ovat kestäviä sekä huoltovapaita.

Terassiaita2

aidat

Laatukilven kattavasta valikoimasta löytyvät myös terassi- ja pysäköintialueen aidat. Aidat on valmistettu tukevasta alumiiniprofiilista ja ne on helppo kasata ja täydentää tarpeen vaatiessa lisämoduuleilla.

Terassiaidat -esite 

Terassiaitamoduulit -esite

infotaulu2

muut

Tarjoamme myös muita tuotteita julkisiin tiloihin, kuten infotauluja, kellopylväitä, roskakoreja, tuhkakuppeja, jne. 

 Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieleisesi kokonaisuus: