25 Puhelin

Tuotekoodi: 25
Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista löytyy tuotekuvauksessa. Lue lisää

Tuotteen ominaisuudet

Lisätarvike

Liikennemerkkien ja lisäkilpien kiinnitin
Olli-kiinnitin 1-puol.
Lisää ostoskoriin
Tuotetta ei saa valituilla vaihtoehdoilla.

Kuvaus

CE-merkityt liikennemerkit tulee tilata aina CE-hyväksyttyjen kiinnikkeiden kanssa. Kiinnikkeiden määrään vaikuttaa opasteen koko ja pystytysputkien määrä. Kiinnikkeen koko määräytyy pystytysputken ulkohalkaisijan mukaan. 

Liikennemerkeissä käyttämämme alumiini on 3 mm vahvuista.

Liikennemerkkien kalvotyypit on jaettu luokkiin R1, R2 ja R3, jossa suurempi numero tarkoittaa kalvomateriaalin paluuheijastuvuuden suurempaa arvoa eli heijastavuus on suurempi. 

 

Vesiliikennemerkit 1-30 ja vierassatama ovat neliön muotoisia. Merkin sivun pituus ja kiinnikkeiden tarve määräytyy seuraavasti:  
havaitsemisetäisyys // merkin koko // kiinnikkeiden tarve pystytysputkea kohden
alle 300 m // 960x960 mm // 2 kpl/pystytysputki
300 - 500 m // 1440X1440 mm // 3 kpl/pystytysputki
501 – 1000 m // 2160X2160 mm // 4 kpl/pystytysputki

Vaikutussuuntaa osoittavaa apumerkkiä 31 käytetään päämerkin yhteydessä osoittamaan sen vaikutussuuntaa. Merkki sijoitetaan välittömästi päämerkin viereen. Apumerkin pidemmän sivun pituus tulee olla sama kuin päämerkin sivun pituus. Myös heijastuskalvo tulee olla samaa kuin päämerkissä. Kiinnikkeiden tarve pystytysputkea kohden ovat samat kuin päämerkissä.

Apukilvet 32, jotka iloittavat etäisyyttä ja vaikutusaluetta sijoitetaan päämerkin yläpuolelle. Muut päämerkin kohdentamista ja tarkentamista koskevat apukilvet sijoitetaan päämerkin alapuolelle. Apukilven pidemmän sivun pituus tulee olla sama kuin päämerkin sivun pituus. Myös heijastuskalvo tulee olla samaa kuin päämerkissä. Kiinnikkeiden tarve pystytysputkea kohden on 1 kpl pystytysputkea kohden, mikäli päämerkin ja apukilven saumassa käytetään samoja kiinnikkeitä.

Kaapeli- ja johtotaulun 33 leveys määräytyy taulun tekstin pituuden mukaan ja korkeus määräytyy tekstikoon mukaan. Koossa 1600x500 mm tekstikoko on 400 mm ja kiinnikkeiden tarve 2 kpl pystytysputkea kohden.

Suuntamerkkejä 34 käytetään tarkentamaan kaapelin tai johdon sijaintia väylän risteämäkohdassa, jos sitä ei voida kaapelitauluilla riittävän selkeästi osoittaa.

 

Lisätietoa vesiliikennemerkeistä löytyy verkkosivuiltamme FAQ-sivulta.

Puhelin

Tällä hetkellä ei ole hintaa