Opastamisen ja pysäköintiratkaisujen ammattilainen – jo vuodesta 1972

 

Laatukilpi Oy:llä on pitkät perinteet suomalaisessa liikennemerkkivalmistuksessa. Osaamisemme perustuu paitsi pitkään ja monipuoliseen kokemukseen, myös ajanmukaisiin tuotantokoneisiin ja haluun tarjota asiakkaillemme ainoastaan korkeimmatkin laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita.

Liikennemerkkien lisäksi Laatukilpi on monipuolinen toimija liikenteen turvallisuuteen ja sujuvuuteen liittyen. Valmistamme ja myymme korkealaatuisia liikenteenohjaustuotteita, sulkulaitteita ja puomeja liikenteen turvallisuuden takaamiseksi.

Liikenteenojaukseen liittyvien tuotteiden lisäksi valikoimamme kattaa myös koko opastamisen kirjon. Valmistamme asiakkaan suunnittelemat opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Olipa kyseessä kaupungin informaatiotaulu, teollisuusalueen opastekartta tai työsuojeluun tarkoitettu opaste, Laatukilveltä löytyy ratkaisu.

Laatukilpi on erikoistunut pitkälle myös pysäköintiratkaisujen tuottamiseen. Ydinosaamiseemme kuuluvat pysäköintilippuautomaatit, pysäköinninvalvonta sekä pysäköinnin maksulaitteet. Suunnittelemme ja toteutamme pysäköintialueet yli 40 vuoden ammattitaidolla ja huolehdimme myös asennuksesta sekä huollosta.

 

Laatukilven valikoimasta löytyvät myös kestävät ja huoltovapaat kadunkalusteet erilaisiin julkisiin ympäristöihin. Tarjoamme tukevasta alumiiniprofiilista valmistetut pyöräkatokset ja -telineet, varastot, jätekatokset, terassi- ja pysäköintialueen aidat sekä monet muut tuotteet ulkotilojen kalustamiseen. Moduulirakenteensa ansiosta kadunkalustetuotteemme ovat räätälöitävissä asiakkaan ja ympäristön tarpeisiin soveltuviksi.

Laatukilpi Oy:n liiketoiminta kattaa myös konepajatoiminnan. Valmistamme erilaisia teräsrakenteita alihankintana mm. rautateille ja teollisuudelle. Nykyaikaiset tuotantolaitteemme, yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja laajaan alan osaajien verkostoon, mahdollistavat monipuolisten osakokonaisuuksien valmistamisen asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää eri mahdollisuuksista, asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään!

 

Yhteystiedot

 

"Me haluamme tehdä 
liikenteestä helppoa ja 
turvallista"