TUOTTEET LIIKENTEEN TURVALLISUUTEEN JA SUJUVUUTEEN

Laatukilvellä on pitkät perinteet suomalaisessa liikennemerkkivalmistuksessa. Kaikki Väyläviraston hyväksymät liikennemerkit ja liikenneopasteet valmistuvat yli 40 vuoden kokemuksella.

Olemme monipuolinen toimija liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden takaamiseksi. Liikennemerkkien lisäksi valmistamme ja myymme korkeatasoisia liikenteenohjaustuotteita, sulkulaitteita ja puomeja. Valikoimastamme löytyvät myös kaikki liikennemerkkien ja opasteiden pystyttämiseen tarvittavat kiinnittimet, pylväät, jalustat sekä betoniperustat ja -elementit.

 

LIIKENNEMERKKIEN CE-MERKINTÄ

CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että liikennemerkit ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin mukaiset ja valmistus täyttää laadunvalvonnan vaatimukset. CE-merkinnän mukaisesti liikennemerkit tulee toimittaa asiakkaalle aina yhdessä CE-merkittyjen kiinnittimien kanssa (liikennemerkki = kilpi ja siihen kiinnitetty kalvo; kilpi = kilpiaihio, jäykisteet ja kiinnittimet). Liikennemerkkien taakse merkitään standardin numero sekä vuosi ja standardin mukaisella luokkamerkinnällä kalvon luokka (R1, R2 tai R3), reunan luokka (E1, E2 tai E3) sekä onko liikennemerkin alueella kilven läpäiseviä reikiä (P3=ei tai P2=kiinnikkeiden takia). Liikennemerkkien ja opasteiden taakse kiinnitetään myös takuutarra, joka kertoo tuotteen valmistajan ja valmistusajankohdan. Laatukilpi Oy:lle myönnettiin CE-merkintäoikeus ensimmäisten joukossa, standardin EN 12899-1 mukaisesti. CE-merkintäoikeus koskee liikennemerkkejä, liikennemerkkien kiinnikkeitä ja pystytyspylväitä.

 

Tuotekohtaista lisätietoa liikenteenohjaustuotteista löytyy verkkokaupasta kunkin tuotteen osalta. Usein esille nousseisiin kysymyksiin löytyy lisätietoa verkkosivujemme FAQ-osiosta.