OPASTEET JA TARRAT

Laatukilven tuotevalikoima kattaa koko opastamisen kirjon. Vuosikymmenien ammattitaidolla valmistuu asiakkaan suunnittelemat opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin.

Valmistamme tie- ja siltatyömaiden opastaulut, kuntien ja kaupunkien opastaulut, teollisuusalueiden opastekartat, ulkoilualueiden kartat ja opasteet sekä asunto-osakeyhtiöiden tontti- ja pihaopastetaulut. Tuotevalikoimamme kattaa myös talonumero-, katunimi- ja tienimikilvet, nimineulat, tarrat ja tarrakirjaimet, kaiverruskilvet sekä työsuojeluun tarkoitetut erikoiskilvet.

Osaamisemme yhdistettynä monipuoliseen laitteistoomme mahdollistaa asiakkaittemme toiveitten toteuttamisen aina pienistä kilvistä ja nimineuloista suuriin ulko-opasteisiin.

REHUVARASTOJEN MERKINTÄKILVET

Laatukilveltä voit tilata kätevästi myös rehuvarastojen merkintäkilvet. Rehuvarastojen merkinnän ja tunnisteiden käyttämisen tarkoituksena on parantaa rehujen jäljitettävyyttä. Kilvet valmistetaan millimetrin vahvuisesta alumiinista, joka pinnoitetaan heijastavalla R1-kalvolla.

Yksilöity tunnuskilpi sisältää tilan pitopaikkatunnuksen sekä juoksevan varastonumeron ja viivakoodin, jotka muodostuvat varastonumerosta ja pitopaikkatunnuksesta. Tunnuskilpi kiinnitetään siilon syöttöputkeen siilokiinnittimillä (100-114 mm kuvassa) tai RST-putkisiteillä.

Jos rehuvarastot ovat sisätiloissa tai muuten piilossa, varastojen löytämistä voidaan helpottaa myös erillisellä varastokilpimerkillä.TIETYÖMAIDEN OPASTEET JA OHJAUSTUOTTEET

Laatukilven tuotevalikoimaan kuuluvat myös tietyömaiden opastejärjestelmät ja -laitteet. Valmistamme opastejärjestelmiä myös asiakkaiden toiveiden ja piirustusten mukaisesti. Liikenteenohjaus- ja sulkulaitteita voi tilata kätevästi verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voimme suunnitella yhdessä mieleisesi opastejärjestelmän. 

 

Tuotekohtaista lisätietoa liikenteenohjaustuotteista löytyy verkkokaupasta kunkin tuotteen osalta. Usein esille nousseisiin kysymyksiin löytyy lisätietoa verkkosivujemme FAQ-osiosta.

"Laatukilpi auttaa, kun 
kohteesi kaipaa selkeää 
opastusta"

 

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ TUOTTEISTAMME

Lataa hinnasto tästä